Mitä, miksi, milloin ja mitä seuraavaksi?

Kuva

Olen jo pitkään haaveillut oman blogin perustamisesta, mutta matka ajatuksesta ja ideasta teoksi on ollut turhan pitkä. Nyt kuitenkin luette blogini prologia ja seuraavaksi perustelen blogini olemassaolon vastaamalla kysymyksiin mitä, miksi, milloin ja mitä seuraavaksi.

 

MITÄ?

Blogissani tulen kirjoittamaan aiheista ja asioista, jotka kiinnostavat suunnattomasti itseäni ja joissa haluan itse jatkuvasti ja systemaattisesti kehittyä. Uskon ja toivon, että itseäni kiinnostavat aiheet kuten myynti, markkinointi, teknologia, digitalisaatio, parempi asiakaspalvelu tai yrittäjyys kiinnostavat myös teitä.

Haluan myös tarjoilla koottuja, sisältöpaketteja lukijoille eri aiheiden ympäriltä kuluttettavaksi monikanavaisesti. Tulen myös käsittelemään aiheita oman päivätyöni ympäriltä, joten tulen kirjoittamaan teknologiasta, paremmasta asiakaspalvelusta, tiedon tehokkaamasta hyödyntämisestä, työnteon murroksesta ja uusista tavoista tehdä työtä. 

Olen myös julkaisemassa keväällä yhdessä isäni kanssa e-kirjaa yrittäjyydestä (http://yrittajanportaat.launchrock.co/) ja tulen myös jakamaan matkamme vaiheita tässä blogissa.       

MIKSI?

Itselleni kirjoittaminen on melkeinpä paras tapa pakottaa itsensä pysähtymään ja pohdiskelemaan asioita. Voin sanoa, että se on itselleni tehokkain tapa oppia uutta, asioiden toisille opettamisen jälkeen.

Tavoitteena on myös luoda väylä jakaa jäsenneltyjä ja validoituja sisältöpaketteja aihepiirien ympäriltä, koska usein nykyisessä valtavassa tietotulvassa haasteena on tiedon hajanaisuus sekä validointi. Tässä asiassa haluan auttaa lukijoitani julkaisemalla säännöllisesti aihepiirien ympärille koostamiani monikanavaisia sisältöpaketteja.   

 

MILLOIN?

Pyrin kirjoittamisessani säännöllisyyteen, mutta tulen kirjoittamaan lähinnä työmatkoillani, jotka määräävät pitkälti julkaisutahdin.

 

MITÄ SEURAAVAKSI?

Ensimmäisenä ajattelin ryhtyä koostamaan lukijoilleni sisältöpakettia vuodelta 2013, aiheena markkinointi. Nimettäköön paketit vaikkapa häshtägillä #pertunremix.

 

Tervetuloa matkaan!

 

Minut löydätte myös:

@perttuah

http://www.linkedin.com/in/perttuahvenainen

http://yrittajanportaat.launchrock.co/

http://digitalistnetwork.com/

http://www.enfo.fi/palvelut-ratkaisut/yhdistetyn-viestinnan-ratkaisut/viestinta-osaksi-liiketoiminnan-prosesseja-ehaukka/

http://www.kasvuntekijat.fi/kriisitilanne-on-kommunikaatiohaaste/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *